Edebiyat Fakültesi

Ahmet Yesevi Üniversitesinden Fakülte Dekanımıza Ziyaret

Orhun değişim programı kapsamında Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Filoloji Fakültesi  Dünya Dilleri bölüm başkanı Beysenbayeva Saltanat Baygazinovna ve bölüm öğretim üyesi Baytuova Aygül Nazirovna 23/10/2022-31/10/2022 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümüne ders vermek üzere geldi. Rus Dili ve Edebiyatı bölümü öğretim üyeleri ile birlikte Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN ve Dekan yardımcısı Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU’nu da ziyaret eden öğretim üyeleri ülkelerinin yöresel kıyafetlerini ve hediyelerini takdim ettiler ve iki üniversite arasındaki ilişkilerin gelişimi adına istişarelerde bulunarak, mevcut anlaşmaların güncellenmesini sağladılar.